Rhodos 2007


post@gerbenarts.nl


Dag:
01 - 02 - 03 - 04 - 05 - 06 - 07 - 08 - 09 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15
16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - Klaar - FilmpjesDag 9: 06-06-2007, Tegels Halen, spieker sloan en vuurtje stoken.

Vandaag dan maar weer een nieuw fust Grolsch aangesloten. Inmiddels heb ik al vele mensen gebeld om ergens stenen te kunnen halen, maar telkens kreeg ik het antwoord dat ze al opgehaald waren en dat ik in het weekend maar moest terug bellen als de mensen niet waren geweest. Vandaag had ik dan eindelijk geluk, na de 3e gebeld te hebben, kreeg ik als antwoord dat ik ongeveer 220 stoeptegels kon afhalen in Aldenhof Nijmegen. Natuurlijk had ik nog hulp nodig en daarom belde ik het Bier-Team. Jeroen en Tom kwamen direct na het eten en om half 7 waren ze er dan ook. Nog even voor staan om met de buurman Jos te ouwehoeren die nog een goeie mop wist te vertellen ook nog.
Komt die dan he! Er zat een generatie prostituees bij elkaar. Begint de Jongste te klagen, Die blow jobs van tegenwoordig leveren ook niets meer op. Net iemand een beurt gegeven en het schuift maar € 30,-. Zegt haar moeder ach kind dat is niets, vroeger toen ik ging pijpen kreeg ik er maar een knaak voor. Het is even stil en dan begint oma. Oma verteld ach kinderen, vroeger in de oorlog toen waren we al lang blij dat we wat warms in de mond kregen!!!!! U mag nu gaan lachen indien u er behoefte aan heeft!

Maar om terug te komen in de realiteit, we gingen dus naar Nijmegen toe om tegels te halen, Gerard zoals vanouds achter het stuur. Eenmaal aangekomen stonden de tegels mooi opgestapeld langs de weg. Gelijk inladen en na 110 tegels te hebben opgeladen besloten we maar om naar huis te gaan. Thuis mooi de tegels afgeladen een biertje gedronken en we gingen nog een keer om de rest partij te gaan halen. Snelweg op snelweg af en weer in Nijmegen, waarna ik een mobiele flitskast langs zag staan. Maar hopen dat we op de heenweg niet geflitst waren, anders worden het nog dure tegels (zie foto). De laatste honderd tegels opgeladen en het puin mooi laten liggen. Thuis weer mooi alles afgeladen en naar achteren gebracht. Tijd voor een aantal biertjes nu, want die hadden we wel verdiend. Toen kwam ik met het idee om te gaan spieker sloan. Dat hadden we een keer gedaan in Duitsland toen we naar Warsteiner gingen. Het is een spel waarbij je een boomstam van 1 meter hoog nodig hebt, een emmer spijkers en een hamer met een smalle kop. Duitsers zijn trouwens goed met valspelen bij dit spel. Dus we hebben de boomstam van Jeroen overeind gezet en spijkers en een hamer gehaald. En slaan maar. Jeroen was niet zo'n ster in dit spel maar werd langzaam aan beter. Gerard won in het begin alles. Later kwamen ook Joyce en Desiré erbij, waarna het niveau nog verder zakte. We dachten dat dat al niet lager kon. Na een tijdje werd het tijd voor het vuur eens een keer te gaan testen. Het vuur was zo aan en we zaten er lekker om heen met zijn allen. Om kwart 23:15 besloot ik dan toch maar om te gaan slapen, want ik had immers de volgende dag een tentamen. Nog snel met Jeroen afgesproken om morgen om 14:00 weer te gaan klussen. Op dat moment kwam Priscilla nog aanwaaien en rond half 1 was het feestje afgelopen.